Hozzávalók:
- 30 dkg szarvacskatészta
- 3 főtt tojás
- 2 alma
- 3-4 csemegeuborka
- 3 kemény paradicsom
- 3 virsli
- 4-5 evőkanál majonéz
- 2 evőkanál tejszín
- 1 evőkanál Worcester-szósz
- 1-1 csipet reszelt szerecsendió és pirospaprika
- só
A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük. A főtt tojásokat, a kicsumázott almákat, az uborkákat meg a paradicsomokat egycentis kockákra, a virsliket karikákra vágjuk. A majonézt a tejszínnel hígítjuk, a szerecsendióval és a pirospaprikával fűszerezzük, kissé megsózzuk. A Worcester-szósszal ízesítjük, és a tésztát meg az összevágott hozzávalókat beleforgatjuk.