Gombás-sonkás omlett

Hozzávalók :

  • 30 dkg csiperkegomba
  • 5 dkg főtt sonka
  • 5 dkg Camambert sajt
  • 5 dkg vaj vagy margarin
  • 4 tojás
  • 2 evőkanál tej
  • só, őrölt fehér bors

A gombát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk, a sonkát kisebb darabokra tépkedjük. A Camambert sajtot szeletkékre osztjuk. A gombát kevés vajon megpirítjuk. A tojást tejjel, sóval felverjük. Forró zsiradékon megsütjük. Az alsó részt hagyjuk megszilárdulni, ráterítjük a tölteléket. (Nem kell a tojást teljesen átsütni, akkor ízletes, ha a felület fénylik, amikor a tojáslepényt összehajtjuk.)Rövid ideig átforrósítjuk, a tányérra csúsztatjuk, összehajtjuk.