Jogi tudnivalók

A www.adinareceptjei.hu címen olvasható írások – ahol nincs külön feltüntetve a szerző illetve a beküldő neve – Kárpáti Adina és Jonatán tulajdonát képezik.

  • Az adatokat szabadon le lehet tölteni, el szabad menteni saját gépre, ki szabad nyomtatni, el lehet küldeni ismerősnek, és általában mindenfélét szabad vele tenni, ami a rendeltetésszerű felhasználásba beletartozik….
  • Az adatokat (tehát a recepteket, cikkeket, és általában bármilyen itt megjelent írást) TILOS újra megjelentetni, saját gyüjteményként közzétenni az interneten, netán nyomtatott formában kiadni. Megengedett viszont az egyes írások megjelenítése az interneten a forrás jól látható feltüntetése és egy link (hiperhivatkozás) elhelyezése mellett.
  • Aki az oldal üzemeltetőinek elküld egy dokumentumot (akár receptet, akár más jellegű írást, akár képet) egyben hozzájárul ahhoz, hogy az általa beköldött anyagot üzemeltetők közzétegyék ezen a weblapon. (Ez persze elég logikus, de azért nem árt leírni…) Az üzemeltető fentartja azt a jogot, hogy a beküldött írásokon változtatásokat hajtson végre, illetve egyes részeit törölje.
  • A beküldött írás/kép mellett csak abban az esetben tüntetjük fel a beküldő nevét és/vagy emailcímét, ha ezt ő kifejezetten kéri!

Vélemény, hozzászólás?