Grillezett csirkecombok padlizsánágyon

Hozzávalók :

  • 6 db csirkecomb
  • 2 db padlizsán
  • 10 dkg csiperkegomba
  • 10 dkg paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 dl étolaj
  • 1 evőkanál grill fűszerkeverék
  • só, csipet gyömbérpor

A csirkecombokat félbevágjuk, megmossuk, lecsepegtetjük. Bedörzsöljük a fűszerkeverékkel és 1 napig állni hagyjuk. Mielőtt sütjük, elkészítjük a zöldségragut : a finomra vágott vörös- és fokhagymát előhevített olajon lepirítjuk, rádobjuk a megmosott, felkockázott padlizsánt, gombát, paradicsomot. Enyhén megsózzuk, meghintjük a gyömbérporral. A kész grillcombokat erre a zöldségágyra tesszük. Snidlinges rizzsel körítjük.

Vélemény, hozzászólás?